Categories
My life Running

Crònica mitja marató de Girona.

Explicaré una mica com va anar la mitja marató de Girona.La setmana anterior de la cursa tan sols havia anat a entrenar un dia arrel de les pluges  Vaig anar el dijous el mati i al acabar l’entrenament vaig notar que em feia mal un nervi de dalt la cama. Vaig posar-me voltaren de crema fins dissabte a la nit que encara em feia mal.

Diumenge miraculosament ja no em feia mal! ^_^

Vam sortir d’hora l’Anna i jo de Sant sadurni el dissabte i vam aprofitar pel matí anar a la platja de Palamós.Molt bonica i super tranquila. A la tarda ja vam anar cap a l’hotel.

1701gallery025gr

Vaig reservar l’hotel Melia de 4 estrelles ja que la cursa sortia davant mateix.Un hotel molt còmode on vam dormir super bé. A la tarda vam visitar Girona i la tarda del diumenge també. Ens va encantar aquesta ciutat. El casc antic ens va fascinar.EL parc de la Devesa super ben cuidat. En fi tota Girona és preciosa. Repetirem de visitar la ciutat.

Arriba el diumenge dia de la cursa. Estreno la samarreta pastanaga de corredors.cat..Em poso tota l’equipació de running mes l’ipod ,hi ha esmorzar! Quedo amb l’Anna que ens trobaríem el km10 i a la recta final per donar-me anims! Merci wapaaa!!

És la meva segona mitja.La primera va ser la de bcn. Amb aquesta em proposo d’anar a un ritme constant tota la cursa, sense forçar. A veure si puc baixar de 1h i 57 min.

El recorregut és molt tranquil.Em trobo còmode i no em fa mal la cama. Pel km 5 em trobo un correcat.. És el Carlescat. Parlem una mica …ell fa la cursa de 10km i jo la mitja. Ell ha d’anar a un altre ritme per tant em deixa al poc de parlar. Un plaer!

Arribo el km 10 i allà estava l’Anna. Muaaaaa.

Em dona força per continuar els següents 11km restants.

Com es de costum els 10 primers km vaig sense música. A partir del km 10 em poso l’ipod. Aquesta vegada vaig escoltar l’últim disc del Manel:

 

Manel-Atletes,_Baixin_De_L_escenari-Frontal

Molt xulo el nou treball dels Manel.Arribo el km 13 i veig que esta l’Anna animant! Ueee aquesta no me l’ esparava :** Doble dosis d’adrenalina!

20130505_102931

Pas del km 10 on veig la meva aïmada dona 😉

Vaig anant a ritme constant sense apretar,però tampoc sense afluixar. Arribo el km 16 i és hora de pendre una dosi extra de sucre! 😛 Aquesta vegada vaig provar aquest gel.

power_gel_lima_powerbar

La veritat és que em va anar molt bé.Però el gust no em va agradar gens. X tant per un altre mitja continuarem amb el powergel però canviarem de gust 😛 Sempre desprès de prendrem el gel canvio la música de l’ipod per donar-me força per acabar la cursa. Aquesta vegada vaig posar el nou disc de Muse. Encara no l’havia escoltat i el primer tema es aquest:

YouTube Preview Image

Wow subidón!Temazoooooo!!!A correr s’ha dit jajaja

Arribo als 21 km tot sonant aquesta canso: (la canso oficial del jocs olímpics 2012)

YouTube Preview Image

Genial Muse!Genial Annie que estaves allà a meta esperant :***

Temps total Garmin

Al final amb 1:52:59. A la espera encara del temps oficial del xip.

RESULTATS_19a_MITJA_MARATO_2013

Me superat!A la propera a baixar de l’hora 52′

Al acabar la cursa amb trobo amb un altre correcat l’ R61. On comentem com havia anat la cursa i de la calor!! 28graus. Un plaer coneixer correcats i veure que durant la cursa encara que vagis sol estas molt acompanyat ^_^

20130505_114725

 Foto al finalitzar la mitja marató

Ens veiem en properes curses

Salut,cava i mes Kms!

 

Deixa un comentari