Categories
Running

Report mitja marató de Barcelona

Feia mes d’un mes que no anava a corre i la veritat es que els 21 km no s’havia pas com m’anirien.

Ens llevem a les 7 del mati i l’Anna m’acompanya en cotxe desde la capital del cava fins a Barcelona. Aparquem la mar de bé i em preparo per la cursa. Havia quedat amb ella als km 7,al 14 i a la meta final.Vam acordar que estaria sempre a la dreta.

Surto des de l’últim calaix de sortida,ja que és la meva primera mitja. Faig servir el consell de l’amic Malet d’anar tranquil al principi i si veig que els darrers km estic bé, accelerar el ritme. Jo estic acostumat a les 10k de corre des de el primer km,però aquesta vegada no son 10km, son  21km!

Comença la carrera.Mola mil l’ambient que es respira. Faig els primers 5 km  amb 00:29:12 . No esta mal. Penso que nomes queden 2 km per arribar el km 7 i veure la meva guapíssima dona. Corro una mica mes i arribo al km 7. Per sorpresa meva l’Anna no estava sola,estava acompanyada de L’Alba! Merci per animar wapes!!!! ^_^

20130217_111937

Foto amb l’Anna i l’Alba al finalitzar la cursa. Thankyou!!!! *^_^*

Desprès de l’alegria de veure-les vaig continuar els quilometratges Als 10km feia una marca de 57 minuts.( 8 minuts mes de la MMP d’una 10k) .Em sentia còmode .Els avituallaments carregats d’aigua i de beguda isotònica. La veritat es que beure en vas el powerade era incomode,ja que t’havies de parar si volies beure..Com que era la meva primera mitja i volia hidratar-me, em parava 5 seg per veure i tornava a corre.

El km 10 em poso música. Ja que m’un germà em va regalar l’ipod serà qüestió d ‘utilitzar-lo.A les 10k no acostumo a escoltar música pq em mola sentir la gent i la meva respiració. Poso una cosa tranquil·la a l’ipod. El primer disc dels Manel

manel-els_millors_professors_europeus-Frontal

Arribo el km 14.L’amic Canals em va dir que és el punt de reflexió d’una mitja marató  Esta entre els 14 i 17km. Superats aquests 3 km la mitja l’acabes be. I així va ser.

Com que el dissabte vaig anar a buscar les equipacions de corredors.cat (no em vaig posar la samarreta ja que m’agrada portar la samarreta que regala’n per la cursa)vaig aprofitar per informar-me una mica d’això dels gel i tal. La venedora em va recomanar un gel pel km 14 i vaig comprar aquest.

Em va recomanar aquest perque no era tan pastos com tots els altres gels. Aquest era mes liquid i de bon sabor a llimona.

Penso que nomes falta un km per veure l’Anna i l’Alba. Faig el km i allà estaven. UEEEEEEEEEE subidón de adrenalina. Els km 14 i 17 ni m’en vaig assabentar  Vaig canviar la musica i vaig posar el nou disc de The killers(encara no l’havia escoltat).

La primera cançó que sona és aquesta:

YouTube Preview Image

 Subidónnnn!Començo a pensar que corre m’apassiona, em fa sentir be,tinc salut i m’ho passo pipa tot i l’esforç que suposa a corre. Penso en la següent mitja quan encara no e acabat aquesta.Penso i pq no l’any vinent fer ja la meva primera marató ?¿?! ^_^ El cervell quan corres va més ràpid que les teves cames. Penses,corres i gaudeixes !

YouTube Preview Image

Faig els 15 km en 27’46 i el global es de 1h i 25min

Sona la segona cançó:

YouTube Preview Image

RUNaways!Brutal! Estic al km 19 i veig les llebres amb el globus de les 2h.

Si els supero se que baixaré de les 2h. Estic super content!Els adalalanto ueee!

Faig els 20km en 00:26:50 i el global es de 01:52 . Queda un sol km i arribo a meta.

Si!!! Ho e aconseguit!!!. E acabat i a sobre baixo de les 2 hores!Genial!

Resultat final

Em donen la medalla ,em mengo el plàtan que donen i m’hidrato del powerade i mes aigua.

20130217_111747

Foto final comprovant el metall de la medalla! *^_^*

P.D: Se que pels runners experimentats aquesta marca és molt alta. Per mi és la meva primera mitja i em sento super content d’haver baixat de les 2 hores. Per mi tots els 14000 corredors que van participar a la mitja de bcn eren tots uns “herois” inclòs els 210 runners que van abandonar.

Salut i kms i merci per llegir el report! 😛

Ens veiem en alguna 10k o mitja! 🙂

 

Deixa un comentari