Categories
Running

Mitja marató de Barcelona.

Me apuntat pel Febrer a la mitja marató de barcelona. 21,097km!

Mitja Marató de Barcelona

Mai e corregut 21km però es un nou repte per aquest any 2013. Objectiu….Acabar-la i tindre bones sensacions per una propera mitja.

Dia: diumenge 17 de febrer de 2013

Hora i punt de sortida: 8:45 h, Pg de Pujades

Hora d’acabament (temps màxim): 11:30 h

Recorregut: SORTIDA: Pujades – P. Picasso – Av. Marqués Argentera – P. Isabel II – P. Colon – Josep Carné – Pl.Drassanes – Paral.lel – Entença – Gran Via – Pl. Tetuan – P. Sant Joan – P.Lluís Companys – B. Muñoz – Pallars – Pere IV – Badajoz – Diagonal – Castella – Perú – Bilbao -Gran Vía – Rambla Prim – Diagonal ( anada i tornada ) – Josep Pla -P. Taulat – Selva de mar – P. Garcia Faria – Bilbao – Av. Litoral -Arquitecte Sert – Salvador Espriu – Marina – ARRIBADA: Pujades.

Salut i km runners!

Deixa un comentari