Categories
Magic

Magic ruined my life

Si t’agrada el magic,t’agrada el vintage!
La primera inversió que has de fer, és una mica elevada,després ja és el format menys car per dir algo…(Així ho diuen els que i entenen xD),en el meu cas no és així, i ara ho explico.
Aqui el meu primer pack que em vaig comprar d’unlimited.

Arrel de que l’Anna (Per mi la millor jugadora del món de vintage :P!! És la meva dona ,ho e de dir :P)li vaig passar la meva passió de les cartes de magic, em vaig comprar un segon pack.
Ella també li va agradar i així tb va anant venint els campionats de la LCV amb tot el power9 i jo gairebé tot un any vaig passar a jugar ichorid i de mica en mica em vaig tornar a comprar el segon pack…però aquesta vegada de beta jojo
Ve-t’ho aquí el titol del blogMAGIC RUINED MY LIFE!!!!!!


Aqui el pack de beta que em vaig comprar:

I aqui els dos packs, el d’unlimited i el de beta:

Sir Roger Riera vosté també té els dos packs??Simple curiositat 😛

I aqui el pack beta&Unlimited i  un tercer mox emerald que vaig guanyar el dissabte passat jugant la final de la LCV a Mataró amb L’Adri Marti(amic i membre del team Sant Sadurni) on passarà als annals de la història del team! *^_^*

Sino m’hagues vengut el black lotus, guanyat el torneig final de la LCV del 2011, tindria tres black lotus i 3 mox emerald 😛 Woooow!!
Però aquest pas ningú jugaria a vintage pq tindria jo la majoria de peçes del pack! 😛
Salut!!!

P.D: Per cert si algú està interessat amb un mox emerald be de preu que contacti amb mi ^_^

 

5 respostes a “Magic ruined my life”

Ei!

No, no tinc els dos packs, ja m’agradaria 😀 Em vaig vendre el d’Unlimited per ajudar a comprar el de Beta, ara mateix la única peça del P9 que tinc repetida és el Time Walk, que tinc Beta signed i Beta non-signed (que si algú el vol el venc mega-barato xD)

Felicitats pel torneig de Mataró i ens veiem!

-gRR!!

Deixa un comentari