Categories
Magic

La primera vegada que vaig jugar a magic….

Encara m’enrecordo la primera vegada que vaig jugar a magic.Primer no em semblava un gran joc però de mica en mica et vas atrapant i veus que és un joc on hi han 10000 milions de cartes i pots crear les baralles que vulguis. En aquella època encara no hi havia internet.

Vaig començar amb la meva vermella de xispes amb relampagos,choques,boles de foc,desintegrar amb ajuda del blanc amb els cercles de protecció de tots els colors 🙂 quins temps aquells.I quins records Tuko i companyia quan vau tornar-la a montar a la meva “despedida”de solter. :_)
Després a nivell competitiu(sempre jugant vintage)ja vaig passar a food chain goblins,la control goblins,mono red goblins,oath,bomberman,painters,turbotezz,fish,mud,red stacks,kuldotha,manaless ichorid, mana ichorid,jace control,show&oath i la panther mud que és la baralla que actualment jugo.

Doncs penjo aquest video, per estrenar aquest blog on molt de tant en tant penjarem cosetes.

És la magia de les magic!
Salut!

3 respostes a “La primera vegada que vaig jugar a magic….”

Ah si… la teva tàctica consistia en posar cercle del color del contrari i inflar una o més d’una fortaleza enana per tirar una bola de foc al cap de l’altre….
sort de les meves fuerzas de la naturaleza… i wurms 6/4… i del hechizero pródigo… uffff

Deixa un comentari