Categories
Magic

Report del 4 torneig de la LCV.Top8 amb Slash Phanter MUD

Faig un resum del 4torneig de la LCV del passat dissabte a Barcelona.
Aquesta vegada no van venir els habituals del team per motius varis,així que ni l’Adri,ni el David Carbó ni l’Anna podien vindré.
Quedo amb l’hurtado a les 8’45 sota a casa meva i ens dirigim cap a la tenda del Xicota.
Aparquem davant mateix la tenda.Anem a fer una mica d’esmorzar+cafè i preparats per començar.
Dir que aquesta vegada vaig decidir tornar a portar la baralla que havia fet 2 tops anteriorment.La null rod phanter mud,amb un canvi significatiu d’un revoker mes( a la llarga clau,a canvi d’un precursor golem).
vaig decidir portar finalment mud pq ni l’adri ni el bitxu venien ,així que ja eren 2 white trash menys.El pitjor emparallament de mud en diferència.
La baralla que vaig portar:

Lands (18)
Creatures (16)
Artifacts (26)

1 ronda: Ruben Gonzalez amb gush tendrils.


Em toca contra un dels millor jugadors nacionals de vintage.
Vamos alla no??
1 ronda: Surt ell,mana,fastbond..recital però acaba la paredeta al robar terres.El mata un golem esfera.
2 ronda: Partida rara rara rara… Juga bosc,li peto amb una strip mine,jugo 2 esferes,li peto underground amb erial,tota l’estona esta a un mana de poder fer alguna cosa,el final desprès de molts torns el golem esfera el mata.

1-0 (3 points)

2ronda: Jerome amb mud

1 ronda: Va baixant coses molestes que no son criatura,però una crypta el mata ell solet.Va tirar 7 vegades i 6 va pillar.A mes a mes seguides Lool! 😛
2 ronda: Surt fort de workshop crucible. i molt de pack.El meu torn baixo tumba antigua i null rod.Ell no te mana per jugar res mes.Jugo jo precursor golem.Ell tangle.Tinc mana lliure per fer un phyrexian metamorph a golem i l’horda de 9 golems el mata sense compassió.El null rod em va dona la partida aqui.

2-0 (6 points)

3 ronda:Marc Bertolin amb uwb snapcaster

1 ronda: No m’en recordo gairabé de com va anar la ronda.Per anotacions veig que vaig jugar phyerxian revoker punxant stonforce mystic i que per les vides una pantera va guanyar ja que baixa de 4 en 4.
2 ronda: Em controla molt be tota la partida i guanya.Un kataki infernal va fer pupeta.
3 ronda: Jo mulligan a 3.Lool!!! Guanya  😉
A la pòxima revenja Marc! 😛

2-1 (6 points)

4 ronda:Juan espinosa amb ichorid

1 ronda: Un erial matiner i les esferes i finalmet la pantera fan que m’emporti la primera ronda.
2 ronda: Es queda una mà sense bazzar.Les esferes,golems i panteres fan la feina bruta.El phyrexian metamorph retirant els seus puentes abans d’atacar amb tot també va fer mal.

3-1 (9 points)

5 ronda: Jose Romero amb bomberman

1 ronda: Panteres i golems guanyen.
2 ronda: Em controla be i guanya amb el baterskull maligne contra una super masticore exiliada finalment amb unes espadas.
3 ronda: Va estar disputada i pensava que ens cantaven torns,finalment els nois d’igualada diuen que havia pogut guanyar ell combant via auriok.Finalment a base de patir bastant guanyo.

4-1 (12 punts)

Mirem standings
:

Vaig 7 ,em toca contra Padawan que anava 8.
Ens toca jugar.Si haguéssim pactat hauriem pogut entrar els dos pq un de 12 punts finalment va entrar jugant ant.

6 ronda:Alex Delgado amb bomberman

1 ronda: El guanyo amb golem+pantera.Un clàssic.
2 ronda: Em va controlant i finalment em comba via auriok.Vaig jugar bastant malament cal dir-ho.Vaig apendre bastant d’aquesta ronda.
3 ronda: Molt disputada també.Un estira i arronsa.Finalment la pantera s’imposa a la cursa de vides.2 revoker punxant els seus dos unics moxes a l’inici van fer mal també i el puerto rishadiano tapejant la seva terra també.

5-1 (15 punts)

Ueee torno a estar dins el top8!
3tops de 3 possibles amb mud,aquesta baralla m’estima 😛

Top8 Oscar Merino amb ichorid.

1 ronda: Em passa per sobre.
2 ronda: Molt disputada amb tabernacle a taula.Hagues pogut potser jugar millor però finalment els seus 3bloodghast amb prisa em matan.Nomes vaig robar un tabernacle amb tot l’amor que tinc per ichorid.
En fi felicitats Oscar!

PROS:


Els sorteigos de la tenda del xikota.
L’ambient de la LCV.
2 de 2 del team Sant Sadurni aquesta vegada, Hurtado i jo
4 de 3 el passat torneig.Hurtado,jo i Adri.A punt a punt el David Carbó.
Estem ON FIRE!!!jajaja 😉
Felicitar a la resta del top8 però en especial al del Carlos, ja s’ho mereixia amb mountain wins again.

Ens veiem a Barcelona al pròxim campionat i esperem que amb la totalitat de tot el team!

Salut i merci per llegir fins aqui!!!

2 respostes a “Report del 4 torneig de la LCV.Top8 amb Slash Phanter MUD”

Què be això de felicitar al carlos, com que soc dels pocs que comenta :p Enhorabona pel top! MUD és un dels decks a batre des de fa molt de temps, però la gent no s’ho acaba de creure i per això aneu fotent canya jeje

Vaig tornar als null rods després de mesos, i la veritat és que si entren quan cal donen partides. El que encara flipo és que la pantera doni tantes partides. Quan la vaig veure als primers tops vaig pensar que seria una moda, ja que un 4/2 amb haste per 4R no és res de l’altre mon, però deu n’hi do la velocitat que li dona al deck.

Dissabte que ve torneig de proxies al mateix lloc, a veure si em puc apropar!

Merci Carlos!
La pantera en si no es molt bona,però si l’acompanyes de totes les esferes,els tangles,els calices i poden copiar-les amb el phyrexian metamorfh ,llavors fa que les panteres amb haste siguin BRUTALS! 😉

Felicitats pel teu top!Ja feia mesos que sempre estaves apunt d’entrar i finalment has tingut la constància per fer top!
Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.