Categories
My life Running

Les meves lesions

Ja fa casi 4 anys que corro i mai havia tingut cap lesió. Tantes mitjes maratons i la marató al final han acabat passant factura.

Després de la cursa del corte inglés em va sorgir un dolor a la part dreta dels isquiotibials. Vaig anar al fisio i per fortuna amb una única sessió em va desepareixer el dolor que feia dies que arrossegava.  Grande Sergi! 😛

Fotolia_42848258_Subscription_Monthly_XL--644x362

Un cop passada la lesió dels isquios, després de la mitja marató de Saragossa em va començar a punxar el genoll. Un petit formigueig que no em feia mal però era molt molest. La lesió és diu condromalàcia rotuliana en el meu cas grau 1. En el següent post explicaré la lesió.

A dia d’ avui i ja fa mes d’un mes i mig encara arrossego el dolor. He fet 2 sessions al fisio i ja farà 15 dies que no surto a correr i ja només tinc ganas de posar-me les meves Cumulus 15 i començar a correr sense sentir dolor.

La veritat es que hem de valorar quan correm i l’única cosa que ens podem queixar és que estem cansats. L’esforç físic si es te salut no és res.

mqdefault

La setmana vinent serà el meu primer dia de running després d’aquesta llarga pausa.Després de posar-me gel tots els dies,oli d’àrnica i fang veurem els resultats. Consells del meu fisio Sergi.

foto (11)

Salut i adeu a les lesions!

Hi ha correr que son dos dies!

images

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.