Categories
Resultats cursas populars Running

11/05/2014 Mitja marató de Saragossa

Després de casi un mes sense corre per culpa de la lesió dels isquios i de corre la setmana passada la mitja de Tossa  de Mar hem disposava a corre la mitja marató de Saragossa.

Cartel2014

Ens vam proposar amb el Ramón d’anar amb la llebre de 1h i 45min. Era anar a 5minuts al km. Jo vaig poder aguantar el ritme els 10 primers kms. Després ja hem vaig desinflar i era un ritme que no podia seguir. Anava molt forçat i molt alt de polsacions. Finalment hem vaig quedar a 1h i 49 min .El Ramón hem va deixar el km 17 per veure si podia fer el temps. Va fer 1h i 47 min. Bravo Ramón!!!Si m’hagessis deixat abans ho hauries aconseguit.Tot i així MMP per ell. Bravo!!! Baixaràs de les 3h i 45min a la marató de València seguríssim! 😉

Tot i no assolir l’objectiu  estic content del temps que vaig fer.

Aquí el meu resultat:

Resultats del pulsometre

Aqui el Diploma

La foto després d’acabar la mitja amb el Ramón:

foto (10)

I aquí el video de la mitja marató:

YouTube Preview Image

Salut i kms raners!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.