Categories
Resultats cursas populars Running

04/05/14 Mitja marató de Tossa de Mar

Aquesta prova es caracteritzava per un recorregut exigent amb unes vistes precioses de la Costa Brava catalana on podiem gaudir en tot moment del massís de cadiretes i el mar mediterrani , per acabar creuant la línia d’arribada el costat de la fortalesa medieval del Segle XIII i la Platja Gran, veritablement un marc incomparable.

Encara no estic recuperat dels isquios i a l’ultim km vaig tindre que estirar la cama ja que tenia rampa als bassons de la cama lesionada. Tot i així molt content per aquesta proba tan exigentIMG_0549

Resultats oficials

Resultats polsometre

La fideua del dissabte amb els amics no va tenir preu! Mmmmm 😛

foto (7)

Fins un altre any Tossa!

Salut i kms!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.