Categories
Resultats cursas populars Running

23/02/14 Maratest 30k

Proba especial per veure quin ritme portar a la marató de bcn. Així hem va anar la cursa:

  • Temps Real: 02:47:12
  • Velocitat: 10,76 Km/h
  • Ritme: 05:34 min/km

Al final vaig decidir anar amb la barqueta de corredors.cat de les sub4h(ritme marató) Casualitats de la vida va ser que el 1km em caigues el gel i la crema protectora.Va ser una epopeia agafar la crema ja que els milers de runners hem venien de cara i jo anava en sentit contrari. Finalment ho vaig aconseguir. El gel ja vaig passar de agafar-lo. Just quan vaig agafar la crema em trobo el Javi,Ramón,Mònica David i la llebre (no recordo el nom :P). Com que van a un ritme molt bó i no perdo la barqueta decideixo quedar-me amb ells. Sou mooolt grans tots!I Estem preparadíssims tots per acabar la nostre primera marató. 🙂

foto 1 (3) Els primers 15km els fem tots junts. Alguna part hem quedo parlant amb la Mònica i després amb el Ramón.

Desprès els següents 15km el Javi i jo ens despengem del grup. Arribem a atrepar la barqueta de les 4 hores i com que veiem que va una mica lenta la passem. Continuem a un bon ritme i els últims metres d’arribar a meta ens trobem als companys d’equip de corredors.cat que tb van passar la barqueta de les 4h. El Javi hem diu que tiri amb ells els últims metres i així ho faig. Finalment tots 5 correcats entrem junts a meta. Que bonic!!

foto 3 (2)Aqui els resultats:

Resultats polsometre

Rsultats oficial

Resultats millor que el que tenia previst fer. Això si els 42km a ritme de la segona volta de 15km crec que no hages aguantat.

Un plaer corre amb tots vosaltres i ens veiem a la proba reina del running.La marató està aqui al caure 🙂

Salut i cava!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.